onsdag den 9 augusti 2017

Hej alla!

Nu är kansliet åter från semestern och börjat jobba igen! Hoppas ni andra har haft en underbar sommar och att den fortsätter ett tag till!
Det har hänt lite nytt här på kontoret - nämligen så har familjen växt och fått två nya anställda här! Nadja och Lotta håller på att introduceras för fullt! Nedan kommer två texter från Nadja och Lotta så att ni kan lära känna dem lite samt ett rolig bildklipp på dem Nadja arbetar som medlemssamordnare och kommer att arbeta väldigt mycket med er medlemmar och Lotta arbetar som verksamhetsutvecklare och ni kommer bland annat träffa henne genom sociala media och på konferens.


Lotta till vänster och Nadja till höger.

Nadja
Nadja Slotte heter jag och är den nya medlemssamordnaren som ni medlemmar kommer höra och se mycket av framöver. Jag är utbildad retoriker och har lång erfarenhet av olika uppdrag inom ideella organisationer, framförallt Vi Unga och RFSU. Jag brinner för att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet till en meningsfull tillvaro och en rolig fritid och är därför väldigt glad att jag har får chansen att jobba hos Smart Ungdom. På min egen fritid äter jag gärna mycket mat, dansar till reggaemusik och sjunger högt till musikallåtar. 

Lotta
Jag är en energisk och glad person som älskar att vara i social miljö! Jag är 26 år gammal och bor i Stockholm! Jag har läst beteendevetenskap i Universitetet men vet fortfarande inte riktigt hur jag ska behärska mig så folk i min omgivning kommer alltid skratta åt mina klantigheter som är både fysiska och verbala misstag! Men det bjuder jag på!

 

 

 

Om ni vill få kontakt med oss finns vi på:

Lotta Art-Han Bengtsson
lotta.bengtsson@smartungdom.se
072 003 43 07

 

Nadja Slotte
nadja.slotte@smartungdom.se
073 667 52 82

 

Tveka inte att höra av er!!! =)