Snacket går... är ett humoristiskt skvallerforum som följare har sagt, hört eller sett. "Snacket går…" är ett forum där ni följare har möjlighet att skicka in en anonym konversation/videoklipp som ni vill dela med er av. Dock vill vi på Smart Ungdom nischa in oss på våra hjärtefrågor och har därför tema tobak, alkohol, droger, engagemang, politik, vänskap, aktivitet, förening.

Vill du skicka in ett inlägg, kontakta då lotta.bengtsson@smartungdom.se och märk mejlet med "snacket går". 

_____________________________________________________________________________________________________

Fredag den 15e september 2017

Allra första inlägget för Snacket går.... Vi är supertaggade på detta och hoppas att ni läsare kan få detta att leva vidare, så skicka in en rolig text eller videoklipp så kanske ditt inlägg får turen att visas näst nästa torsdag! Nu kör vi!

Person1: Vet du vad som är värst, aktiv eller passiv rökning?
Person2: Nej jag vet inte.
Person1: Passiv är värst!!!
Person2: Nähä är det så?!
Person1: Jo, för att passiv rökning andas du in röken medan aktiv rökning andas du ut.

 

Källa: tjuvlyssnat.se

 

______________________________________________________________________________________________________________

 

Fredag den 8e september 2017

 

Varannan torsdag kan ni följa kampanjen "Snacket går..." från och med den 14e september! Kampanjen är ett humoristiskt skvallerforum som följare har sagt eller hört. "Snacket går…" är ett liknande forum där ni följare har möjlighet att skicka in en anonym konversation som ni vill dela med er av. Dock vill vi på Smart Ungdom nischa in oss på våra hjärtefrågor och har därför tema tobak, alkohol, droger, engagemang, politik, vänskap, aktivitet, förening.

För att detta ska fungera behöver vi din hjälp! Har du hört en rolig eller tokig dialog? Dela den med oss! Vi har alla hört några felaktiga påståenden som blev lite tokigt och vore det inte kul att samla upp alla dessa och dela det med varandra? Självklart kommer allting vara anonymt genom att nämna person1, person2, person3 osv i stället för att fokusera vad som sades istället för vem som sa vad. 

Dela dialogen genom att maila det till lotta.bengtsson@smartungdom.se och märk rubriken ”Snacket går”.