Vilken e-juice är bäst? Läs vårt e-juice bäst i test

Det finns många bra e-juicer, och Vapes.se har verkligen ett enormt utbud av olika sorter. Här tänkte vi visa våra 5 favorit e-juicer!

1. Nasty Juice – Slow Blow (50 ml, Shortfill)

Detta är verkligen vår favorit bland samtliga e-juices. Slow Blow av Nasty Juice smakar ananas och limedryck. Det är en uppfriskande smak som vi aldrig tröttnar på. Dessutom är det på Vapes.se den mest sålda e-juicen just nu och vi förstår definitivt varför!

2. Nasty Juice – Bad Blood (10 ml, 20 mg Nikotinsalt)

Bad Blood är ytterligare en av våra favoriter av Nasty Juice. Denna smakar istället för ananas och limedryck istället färskplockade svarta vinbär. Det är en smak som vi brukar varva med Slow Blow och som vi, när vi gör detta, bokstavligen aldrig tröttnar på. Mycket god och vi rekommenderar denna e-juice starkt.

3. Fizzy – Bull (100 ml, Shortfill)

Nu till den sista e-juicen som vi kommer att ge fullpott. Bull av Fizzy är lite oklar redan vid namnet, det framgår inte riktigt vad den ska smaka, och det anar vi är av rättsliga skäl, för Bull i detta sammanhanget syftar på Red Bull. Den efterliknar smaken av Red Bull mycket bra och vi bara måste ge den toppenbetyg.

Anledningen till att vi väljer att inte ge Bull av Fizzy första- eller andraplatsen har att göra med att många av oss druckit så mycket Red Bull på senaste att vi tröttnat på Red Bull och därmed också denna e-juicen lite, tyvärr.

4. Candy King – Strawberry Watermelon Bubblegum On ICE (100 ml, Shortfill)

En annan riktigt god e-juice är Strawberry Watermelon ON ICE av Candy King. Denna e-juice ska smaka Hubba Bubbas Vattenmelon-tuggumi med jordgubbssmak. E-juicen innehåller även menthol som bidrar till den där friska och kylande känslan i halsen.

Riktigt god men vi tröttnade snabbare på denna än på de andra e-juicerna som vi nämnt tidigare i artikeln, lite högre upp.

5. Colinss – Fruitmix Red / Empire Red (10 ml)

Denna e-juicen smakar inte jättebra, men den måste vara med i vår topplista då den ger många av oss throwback till barndomen och ”Mer-drycken” med smaken svarta vinbär. Vet du vilken Mer som vi syftar på lär den göra detsamma för dig.

Smaken är personlig

Glöm inte att smaken är personlig. Dessa är våra favoriter, men listan hade kunnat vändas upp och ner egentligen. Detta då det bara är en personlig preferens vilka e-juices som man gillar och inte gillar. Det handlar ju bara om smak när allt kommer omkring.

Tänk på att det är shortfills som gäller

Den 1 januari 2018 blev det förbjudet att sälja e-juice med en nikotinhalt på över 10 ml. Därför skapades shortfills, som e-juicarna ovan är. Shortfill är ett ord för en flaska med e-juice som inte är fylld ända till toppen, så att du kan blanda i eget nikotin och på så sätt själv välja din nikotinhalt när du vapear.